17. kesäkuuta 2009

Mario, Luigi and my production!

Ei taalta Roomasta paase ikina pois!

On niin paljon nahtavaa, ettei millaan kerkee joka paikkaan. Siispa nukuimme kokonaan sen paivan, joka oli tarkotettu Vatikaanille. Se pakollinen Colosseum ja ymparisto on nahty ja ehka jaksetaan suunnistella Fontana di Trevillekin viel jossain vaiheessa ennen lahtoa.
Ensin piti Roomassa viettaa kaksi yota, sitten kolme ja nyt on jo neljas yo varattu samaisessa ihanassa mummukoissu-hostellissa. (Koira on muuten Pepi 3v.)

Ravintoloita on kierrelty aamusta iltaan, syoty jatskia kolmemetrisen tiskin valikoimista (Tuulin lemppari) ja tavattu taas uusia ihmisia: Mario ja Luigi kaksosveljekset, jotka pitavat ravintolabaaria ja viereista hotellia (joka on liian kallis meille). Italialaiset puhuu paljon kasillaan ja silti ne naureskelee Iikun huitomisille :D muah hah haa...
(Itekkin ihmettelen, minka takia wind pitaa selittaa kasilla nelion muotoseks? Niinkun lasku, aikataulu, posti, Do you speak english? ja internetkin. Aina nelio!)
Marion kanssa yksilla ollessamme tapasimme myos pari Isabellaa, jotka pitivat huolta, etta kaikki puhuivat keskenaankin englantia, ettemme olisi ulkopuolisia. Grazie.
(Kaikki uudet tuttavuudet on kyl vahintaan 15 vuotta meita vanhempia mutta italialaisen luonteen ansiosta juttu luistaa joka tapauksessa, eika ikaeroja huomaa!)

Naita olemme kuulleet usein:
- Where you from? Finland? (siis miksi kysya, kun tietaa sen jo valmiiksi?)
- Are you finish(ed)?
- Mwa mwa!
- Si si si si si si si... si (varsinkin puhelimessa ja aanekkaasti)
- Mamma mia! (klassikko, pakko mainita)

Lahdemme nyt jonottamaan junalippuja huomiseen Pisan matkaan. Ehkapa paastaan sittenki Roomasta jatkamaan matkaa :)
Lisaa tekstia tulee mahdollisimman pian (40min netin kayttoa maksaa 1,50e).. iik!

[Annalle tiedoks: viinipulloja ei uskalleta enaa availla, tyydytaan suomalaisittain kaljaan :)
Iikun vanhemmille tiedoks: suklaat saa syoda. Suora lainaus: Syokaa pois, hus hus!
Ja kaikille tiedoks: Sade tekis hyvaa tannekkin, ettei ihan paahduta ja Suuret Kiitokset Blogin Seurailusta Ja Kommenteista! Grazie!]

Ciao! Arrivederchi! (Vai miten ne nyt meni...)

<3: Tuuli (ja Iikku tosiaan istuu taas vieressa huomauttelemassa kirjotusvirheista :D )

7 kommenttia:

  1. Se on niin Iikkua! (siis ne kirjotusvirheitten bongailut)
    Oli kiva kuulla, et mäki oon päässy mukaan teijän matkalle, vaikka en ihan sitä suunnitellukaa :D Nyt meiltä loppu se sade, joten ehkä se tulee nyt teille. Vaikka Iikulla tais kyl olla se kyky karkottaa kaikki pilvet pois. Ainaki meijän mökiltä jonne me huomenna ollaan menos juhannusta viettämään :D

    VastaaPoista
  2. XD t. anna ystävänne

    VastaaPoista
  3. Hohooo!!! Tuuli sä oot kamala. Mä en tykkää enää sun facebookviesteistä, mut joo. Odotan kun palaat Suomeen kertomaan kieroja tarinoitasi. Toi oli hyvä: "Are you finished2. Hah!

    VastaaPoista
  4. Joopa joo mukavaa teillä näyttää olevan. Mulla vain työhommat painaa. tänään 15h. sillälailla, sanoi Tarvajärvikin. Terkkuja Kristiinasta! Sisukin sitten poistui!! Ja hyvä niin. Vai mita Iikku! Hyviä jatkomatkoja teille, muistakaa varoa sitä Pisan tornia ettei kaadu päälle!!!

    VastaaPoista
  5. M-L kysyy: Koska Iikku tulis pois sieltä Roomasta? Tuleeko se juna sitten meidän Helsinkiin? Miks Iikulla ei oo omaa Helsinkiä? Miksi?

    Syökö ne sitten aina välipalaksi jäkskiä ja oikeeksi ruuaksi pizzaa? Miksi Mario ja Luigi ei oo tätejä? Miks Pisa ei oo siellä Roomassa? (Ja sitten juosten pois, huiii kuinka kovaa vauhtia!)

    Kivaa matkaa ja Elämyksiä!

    t: pikku tättähäärä

    VastaaPoista
  6. go on girls :) näköjään ootte hengissä selvinny tähän asti ja hauskaa ei tarvitse erikseen käskeä pitämään :D jatkakaa samaan malliin ja tulkaa ehjänä kotiin :)

    -iiri

    VastaaPoista
  7. niin ja tuuli. lähen tänään toteuttaan viime vuotta uudelleen talviaisiin annan kanssa ;P
    saat korvata sen tän vuoden lupaukses vaikka sitten ens vuonna :D
    -iiri

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!