5. kesäkuuta 2009

Tuuli, muista hengittää!

"Se joka elää, se näkee, mutta se, joka matkustelee, näkee vielä enemmän" (Arabialainen sananlasku)

Rinkat on pakattu ja ylioppilasrahat sullottu erinäisiin pikkutaskuihin. Passit on tallessa (vielä), liput on valokopioitu ja musta mutkitteleva tussinjälki kiiltää Euroopan kartan keskellä. Blogia on mainostettu joka välissä (hävetkää, jollette kommentoi!) ja pakolliset salmiakit, ruisleivät sekä aidot karjalanpiirakat on tungettu ylimääräisiin koloihin.

Eli klo 18:00 jälkeen onkin sitten enää turha leikkiä romanttisten nyyhkyleffojen sankareita ja rynnätä isokokoisten vartijoiden ja lasiovien läpi vannomaan ikuista rakkautta ja roikkumaan nilkoissa ikivihreää kappaletta "Älä meeee, tai viet multa kaikeee-e-een..." nuotin vierestä hoilottaen. Sillä ei, me emme elä elokuvissa. Ja kyllä, me todella lähdemme nyt!

Joten tasapuolisuuden nimissä; näkemisiin heinäkuuhun, vi ses ja see you later, alligators!

Toimittanut Iikku, hengessä mukana Tuuli.

5 kommenttia:

  1. Turvallista matkaa teille! =) Seuraan teidän blogianne. =)

    VastaaPoista
  2. Apua. Nyt on sit pakko kommentoida, ku kerta noin sanoit. Teille tulee varmasti mahtava reissu, ja se loppuu ennenku ees ehditte huomata. Me taas täälä kotona tunnetaan ajan matelevan, ja meistä tuntuu, että te ette tuu ikinä kotiin.

    VastaaPoista
  3. Sinne se(iikku) sitten lähti. Saas nähdä tuleeko takaisin vai jääkö ikuiseksi sateliitiksi Eiffeltornin ympärille! Toivottavasti ei mene Pisan tornin väärälle puolelle, ettei vaan kaadu vahingossa päälle. Nimittäin se Pisan torni.
    Iskä jäi orpona asemalle. No saipa vähän lohtua konemessuista. Näin kaivinkoneenkin.

    VastaaPoista
  4. Äidinkin mieli seilannut tyttöjen mukana tänään. Pakkasta oli viime yönä pari kolme astetta ja maa osittain valkoinen aamu kuudelta kun heräilin kohti tienestiä. Eilen kävimme Kristiinan leirintäalueella jätskillä.OLI MUUTEN ICE CREAMIA KOKO RAHAN EDESTÄ.Melkein suu ehti jäätyä ennen viimeistä suupalaa.Onnellista matkaa teille,IIKKUTUULI, eteläiseen lämpöön.

    VastaaPoista
  5. Ikävää... Sniif!!! Mä voisin juostakin, mut taisin missata teidän lähdön. Olin töissä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!