2. kesäkuuta 2009

Viimehetken järjestelyt


Nonnih...
4 yötä lähtöön!

Tänään poikettiin sitten Iikun pääsykokeiden ohella Turun rautatieasemalla kansainvälisen liikenteen luukulla kilttiä (Iikun mielestä tympiää) junatätiä moikkaamassa. Ostettiin vihdoin ja viimein reilipassit elikkä ne liput, joilla päästään junilla reissailemaan Euroopassa :) Yritettiin sitä jo viime viikolla Tampereella mutta kummallakaan ei osunut passia mukaan. Ja se siis oli ilmeisesti välttämätön siinä tilanteessa.
Varailtiin samalla se mahtimatka mahtijunalla Marseillesta Pariisiin (TVG-juna kulkee nopeimmillaan 320 km/h), jotta saatiin varmasti paikkaliput joita reilaajille on vain rajoitetusti.

Monien skanneri- ja tulostinhankaluuksien jälkeen saatiin melkein kaikki mahdolliset passit ja liput varmisteltua talteen siltä varalta, että alkuperäiset sattuisivat salaperäisesti katoamaan. Samalla huomattiin, että Iikun uusi (ja komia) 12.2 megapixelin kamera on huomattavasti parempi, kun mun vanha rähjäinen 7.1 megapixelin ihanuus. Yhyy.

Nyt pitänee enää pakkailla ja tarkistaa pariin kertaan rinkan sisältö ennen lähtöö, joka tulee PIAN! Alkaa pikkuhiljaa jännittelemään. (Onneks ei tarvitse lähtee huomenna, niikun Lady Gaga kavereineen)

Viimehetken vinkkejä reissuun otetaan vastaan enemmän kun mielellään. Tulee sitte lisää panikoimisen aihetta...

<3: Tuuli

1 kommentti:

Kiitos kommentista!